A TTN-Projekt Kft. - Építünk és KÉSZ...!!!


Mint ahogy, motivációnk is mutatja, cégünket 15 év Egyéni vállalkozásban eltöltött év után, a fejlődés útjára lépve, alapítottuk, "mellébeszélések" nélkül. A cég tevékenységi köre Építőipari Generál-Kivitelezés, amelyben, több olyan kolléga is dolgozik, akinek több mint 25 év Építésvezető-i és Kivitelező-i illetve Műszaki tapasztalattal rendelkezik. A TTN-PROJEKT KFT-nél több mint csak építkezésről van szó. Mi a minőségi munkát és a precizitást tesszük elsődleges célunkká. Az ügyfeleink bizalmát bizonyítja, hogy olyan neves cégek is minket választottak, mint a Strabag Építőipari Zrt.


Cégünk folyamatosan fejleszti szakmai tapasztalatát és referenciáit, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújthasson ügyfeleinek. Garanciát és szavatossági feltételeket is nyújtunk az általunk végzett munkákra.

Cégünk rendelkezik megfelelő Szak-létszámmal és azon belül is több éves tapasztalattal rendelkező dolgozókkal illetve alvállalkozókkal akik rég az építőipari területen dolgoztak/nak, így biztosítja a minőségi szolgáltatásokat ügyfeleinek. Az összes munkára garanciát is vállal, hogy az ügyfelek biztonságban érezzék magukat.